Kraambezoekdagen orang-oetans

Heb je een seizoenkaart voor 2016? Dan kun je op maandag 21 december of dinsdag 22 december 2015 als eerste op kraamvisite komen bij de pasgeboren orang-oetanbaby. Het gehele programma duurt iets meer dan een uur, het bezoek aan de orang-oetans zal ongeveer 15 minuten duren.

De kosten bedragen € 2,50 per persoon. Met de opbrengst van deze activiteit zullen dierverzorgers extra verrijking aanschaffen voor de orang-oetans.

Bestel je tickets

Kies hieronder de dag en het tijdstip waarop je op kraambezoek wilt komen. Let op: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Zijn de kraambezoekdagen volgeboekt, dan zal op dinsdag 15 december om 10.00 uur een nieuwe reeks kaarten beschikbaar worden gesteld voor 21 en 22 december.

Om rekening mee te houden

In verband met onderhoud in het park zijn sommige paden minder goed toegankelijk en is het niet mogelijk om met een buggy, rolstoel, rollator of scootmobiel naar de kraambezoekdagen te komen. Houd er ook rekening mee dat Wattana minder goed zichtbaar kan zijn voor publiek. Ze mag zelf kiezen waar in haar verblijf ze zich ophoudt.