Reserveringsformulier basisonderwijs

Interesse in een schoolreis naar Apenheul? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens worden niet voor iets anders gebruikt dan voor het boeken van jouw schoolreisje in Apenheul (lees onze privacy statement). Na ontvangst van de aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

We wijzen er op dat het verwerken van een aanvraag drie werkdagen kan kosten. Houd daar rekening mee bij het aanvragen van de schoolreis.

 
 
 Adres van de school
 
 
 
 
 
 


  
Indien het factuuradres anders is dan het adres van de school, geef dit dan aan bij de opmerkingen onderaan dit formulier.

Het schoolreisje

Bezoek je Apenheul in het schooljaar 2018/2019, dan betaal je € 10,50 p.p. Boek je de schoolreis ten minste 3 maanden van tevoren, dan betaal je maar € 9,50 p.p.. Dit tarief geldt ook voor één begeleider per vijf leerlingen (bij speciaal onderwijs voor alle begeleiders). Overige begeleiders betalen het normale groepstarief (€ 20,50 p.p.).

* Deze tarieven gelden voor leerlingen jonger dan 12 jaar. Voor leerlingen ouder dan 12 jaar wordt een schoolreistarief van € 13,50 p.p. gerekend (€ 12,50 bij boekingen langer dan 3 maanden van tevoren).

 dd-mm-jj
 Voer een tijd in vanaf 10:00 uur
 
 .. tot .. jaar
 Minimaal 1 begeleider per 15 leerlingen

 

* Een broodje AAP kaas, een pakje biologisch appelsap en een groentesnack.

** Frites, 4 kipnuggets, een pakje biologisch appelsap en een groentesnack. 
 
CAPTCHA 

* Dit is een verplicht veld